pirmdiena, 2010. gada 6. septembris

Zari un bebru ēdiens :)

Mana nometne austrumos ir noslēgusies...
Tā bija fantastiska. Pat nezinu, ar ko lai sāk... Atbildīga par nometni bija kāda 54 gadus veca sieviete, kurai pieder motocikli un kura bez problēmām viena var pacelt trīsvietīgu dīvānu. Uz jautājumu, cik ātri viņa brauc, atbildes bija: "Atļautais ātrums ir 90, es braucu ar 90 un pluss." Cik sapratu, tad viņa mīl pārsniegt ātrumu, pat ļoti. Viņa bija ļoti jauka pret mums un iedeva pat brīvu pusi no pēdējās dienas. Citi nometņu līderi, kas ar viņu ir strādājuši, uzskata, ka viņa ir īsta ragana, kas kliedz uz visiem utt. Kādas laikam viņu samainīja pirms mūsu ierašanās - vienkārši superīga.
Par to, ko darījām - divas nedēļas tīrījām mežu no zariem, iekopām taku tūristiem, ravējām, tīrījām pļavu no zirgskābenēm...:D
Mums bija lieliska grupa - 2 vācietes, 2 krievietes, japānis un japāniete, spānis un spāniete.
Liekas, ka mēs visi iemīlējāmies mežā. Pārvietojām tik daudz zaru...Zari, zari, zari...un materiāls no, kā taisa takas ir bebru brokastu pārslas... Bebri mūsu mežā bija tik izsalkuši, ka mēs devām viņiem tonnām un tonnām brokastu pārslu:)
Un pēdējā naktī mēs sarīkojām ballīti - atvērām žalūzijas un dejojām kā skatlogā...:D:D:D:D Pēc tam gājām skatīties saullēktu. Neieslīgšu sīkumos - tas bija NEAPRAKSTĀMI!!!
Braucot uz Reikjaviku, Roi (otrs līderis) vadīja busu un brauca nedaudz par ātru... Dabūjām sodu...Bet uz pusi mazāku kā pienākas, ja pārsniedz ātrumu par kādiem 30-40 km. Roi pateica, ka mēs esam brīvprātīgie un divas nedēļas strādājām, lai padarītu Īslandi nedaudz skaistāku...:D:D:D:D Malacis!
Un vēl... Tiem, kas nezina, es stūrēju zvejas kuģi un palīdzēju to noparkot....
Bildes salikšu tuvākajās dienās - visticamāk draugiem.lv. Tagad plānoju pāris dienas gulēt Reikjavikā vai doties kaut kur ar stopiem :D:D:D:D
Bučas! Mīlu!
:*:*:*:*

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru